View Single Post
Staro 11.04.2008., 15:20   #431
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Treba si onda Quotat i ostatak mog posta, najlakše je nekoga provaljat.
Evo ja ću ti quotati i ostatak da te ne muči...

Citiraj:
Napisao sam da CoD4 na tim postavkama radi normalno i bez problema a to je za mene da framrate ne pada ispod 20.
20 mi je nekako ipak premaleno, da si rekao 30 reko bi dobro ali 20 je IMHO ipak premalo, inače potreban broj FPSa raste sa veličinom ekrana i rezolucijom (ovo dvoje je naravno međusobno uvjetovano iz očitih razloga jer ne želiš gledati leo kockice nego sliku) jer što ti je veća slika to ti manji FPS više "bode oči" kao i niska frekvencija titranja na CRTima uostalom...
Tako na nekom 2" MP4 playeru ti je 16FPS čist solidno ali pogledaš li 16FPS na 17" popizdit ćeš...

Ja se nei očitovao o dobrom radu igre di je god min FPS ispod 30, ma što bilo uzrok toga, ono igra radi ali nemre se reć da dobro radi ako nije bar tolko... I naravno bez laganja na kontrolama...

Citiraj:
Naravno zadovoljavajući framrate je relativan pojam ovdje, vidim da su tu traži i nenakav lock125
Gle nije da te oću poklopiti ili nešto ali koja ti je hebena svrha lockati nešto na 125 FPS (dakle da ti FPS ne prelazi 125) ako ti grafa daje 20? Kužiš neznam kaj ti to znači u ovoj raspravi, dobro imaju oni net enginei igara kao razlog, ali nema veze sa diskusijom o radu igre jer to je potreba net djela enginea isto kao u q3 za skokove bez pmove_fixed "1" postavke npr i nema veze sa rendanjem kao takvim niti sa mmaksimumom niti s minimumom koji ti konfa može dati...