1. napiši cijelu konfiguraciju
2. imao sam isti problem sa CoD2 i X800 serijom kartica,i riješio sam to stavljanjem patcha na igru i omega drivera na karticu.. tako da ne mora biti da je do kartice..
3. jako lako može biti upravo do sprčkanih drivera,odnosno XP-a..
..e sad...ovo zujanje me malo plaši,to se obično događa ili kod žešćeg overclocka,ili kad RAM-i ne sjednu dobro u svoj slot..tako se lako i nešto skuri..pa valja biti izrazito oprezan...
Ako sve radi dobro kad se RAM-i prebace,možda je i u matičnoj problem,koliko memorije imaš? Često neke MBO ne žele raditi ispravno kad su svi memorijski slotovi popunjeni...uzmi i to u obzir...
..da sumiram..kreni od drivera,za početak..ako si RAM-e ispravno ubacio..i čuo se onaj famozni klik..ako imaš 4 utora..stavi u 2 i 4...nemoj 1 i 3..za početak..
ako imaš 3..stavi u 2 i 3.....u one dalje od proca..
druga stvar..probaj obaviti jedan temeljiti reinstall XP-a na friško formatiranom disku..to u 90% slučajeva pomaže..i onda prvo znaš i sam..MBO driveri pa sve ostalo..čak i VGA zadnje..ako je ikako moguće..zadnji DirectX...pa probaj opet..
javi kako je prošlo...meni je to pomagalo do sada..ako neće,bar smo SW dio eliminirali..može biti onda kasnije svašta..pa i PSU..ali prvo rješimo XP i drivere..