View Single Post
Staro 10.04.2008., 13:29   #49
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma nemoj se raspravljati, inace stvarno na netu bilo na forumima ili newsima rijetko pamtim ljude osim ako se necim ne istaknu a Matth€w je ovdje poprilicno istaknio komentarima na razini onog gore cim sam ga dobro upamtio

ako cemo realno ja duuugo nisam vidio naslov koji mi je proc drzao na 100% (2,6ghz) sto je i razlog zasto uopce ne razmisljam o kupovini novoga. da igram na velikim rezama mozda (recimo u ut3 mi je tek na 1650*1080 proc bio usko grlo) no to je bio jedan dan s 22" monitorom na "testu" pa me ne zabrinjava previse) no ovako 100% vidim kad kad opalim occt ili kodiram neki video
btw na tim "starim" procesorima se i danas posve lijepo igra, stroj dole u dnevnoj je venice 3000+ na defaultu i mislim da se vise igram na njemu nego na ovom svom

postoje ljudi koji malo previse svrsavaju na to da li nesto ide na 80 ili 100FPS ali takvi su postojali uvijek. sjecam se jos vremena kad smo svi furali tamo neke rudnikebakra i natjerivali se tko ima vise FPSa u..sta se uopce igralo onda?
ovo danas nije nista drugacije, jedino sto su neki u medjuvremenu odrasli i zamjenili su ih u tom prepucavanju novi klinci
greg SE je offline   Reply With Quote