Citiraj:
Autor Matth€w
Da, igre tipa Crysis...? Neznam u čemu je problem, 95% igri koje ja igram teraju proc na 100%, bilo to igra koja podražava jednu ili dvije.
Kaj se tiče "starijih" procesora, kripton je napomnuo svoj S939. X2 4400 proc, a za što nemožeš nikako opovrgnut da nije stariji procesor.
Znam da 3DMark nije mjerilo, ali kolko dobije njegov S939 X2 4400, a kolko npr dobije S775 E4400 u CPU scoru? A da ne pričam kolko bi dobio FPS razlike u CODu 4 ( s 8800GT).
|
1. Igrao Crysis na svojoj konfi koju mozes vidjeti pod moj komp (1280x1024 sve medium na 1950pro), proc je jedino klokan na 2.5Ghz i zauzece nije prelazilo nekih 85%.
2. Da slazem se S939 jesu "stariji" procesori posto su izasli prije AM2 socketa sto je i logicno ali bitnije razlike izmedju S939 i SAM2 kad su u pitanju performanse u igrama nema.
3. Tu si totalno kontradiktoran, prvo kazes da 3DMark nije mjerilo, a onda ga navodis kao mjerilo, ne kuzim...
Igrao sam i COD 4 nas svojoj konfi (1280x1024 sve high osim AA, grafa je bila 1950pro) i letio je...
Tu se u biti i slazemo, da ti ces imati vise fps-a samo postoji jedan problem sto tu razliku neces osjetiti zato sto nece utjecati na samu igrivost.
Matth€w ako te veseli da imas procesor koji se kloka na 3 i vise Ghz meni je stvarno drago da te to ispunjava, ali mislim da nije uredu ovako siriti u najmanju ruku krive informacije. Netko ce te mozda na kraju i poslusati te potrosit neznam koliko novaca na novu konfiguraciju da bi na kraju shvatio da veceg pomaka u performansama u stvarnosti nema.
Osim sto sada moze moj komp sa malo vecim zadovoljstvom ispuniti koje ce ionako relativno kratko trajati.