Koju bi mi preporucili od te dvije za igranje na rezoluciji 1680x1050? Ali zanima me samo ako netko zaista ima iskustva, ne zanimaju me benchmarkovi po internetu, jer ti isti benchmarkovi kazu da je, moja trenutna, 8800gts 320 slabija od 9600gt, ali isprobao sam na vise testova, na dva kompa, i uvjerio se da je 8800gts 320 dosta jaca od 9600gt na "nizim" rezolucijama, tek na visokim 9600gt je nesto malo jaca od 8800gts (manje nego je to 8800 na nizim rezolucijama od 9600), i to vjerojatno samo zbog kolicine memorije.
Pa evo, kupujem novu graficku samo zbog kolicine memorije, jer da nemam 20"LCD sa nativnom rezolucijom od 1680x1050, ne bih jos dugo ni mijenjao svoju grafulju, i sad me zanimaju par stvari.
Dakle, par pitanja:
1.Gledao sam Gainwardove kartice 9600GT Golden Sample i 8800GT "obicna" i zanima me koja je bolja, jer razlika je svega oko 100kuna (8800 je skuplja). Sad, 9600GT GS ima dosta vece taktove, ali opet, svega 64 stream procesora za razliku od cak 112! 8800GT. Ostalo je podjednako, jednaka kolicina memorije, jednaka sirina sabirnice, imaju skoro isti hladnjak, ploca je ja mislim ista itd, pa dakle, koja je brza u konacnici?
2.Kakva su uopce vasa iskustva sa Gainwardom? Znam da je on nekada bio zakon kod nVidie, ali vec dugo nisam cuo da hvale posebno njihove kartice, a i jamstvo od svega godinu dana na sve njihove modele mi bas i ne ulijeva povjerenje. Nisam nikad imao Gainwarda, pa ne bih znao iz prve ruke
3.Bi li mi radje preporucili Albatron ili Gainward(ako kazete da je 9600GT bolji izbor)
4.U slucaju 8800GT, preferirate li Club 3D ili Gainward?
Sada sam dosta toga napisao, ali nadam se da ce se nekome dati citati i odgovoriti mi na moja, nadam se sva, pitanja