View Single Post
Staro 10.04.2008., 10:58   #15
hiki
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor drzook Pregled postova
da li je moguće da si previdio pažljivo poštelati Power Options u Control panelu?Isključiti power saving opcije scrensavere i sl. Ja imam Hp 530 sa jednim malim gumbićem koji strši kraj tipke pali/gasi ,ispod ekrana i ukoliko ga samo malo zakačiš rukom instant baca winXp u hibernaciju i gasi računalo.trebali su ga kričavo crveno-žuto ofarbat ~

reinstaliraj Xp i ne stavljaj nepotrebne updateove
U Power Options sam sve iskljucio, stavio sam da mi se nikad ne gasi disk, monitor, nikad ne ide na stand by, nikad ne hibernira, hibernacija nije niti ukljucena. Nema niti nikakvog screensavera, sve sam to vec pokusao.

Inace sam nabavio od frenda njegove windowse i njegove drivere (ima isti laptop i sve mu ok radi, vec nisam znao sto bih), al trenutno nisam u mogućnosti raditi instalaciju. Inace sam instalirao dvije verzije windowsa, moram reci da se situacija popravila sa ovim drugim windowsima, rijede se gasi i zamrzava. Uglavnom kao sto sam napomenuo, spremam svakih 5 minuta sto radim i ok je, prilagodio sam se. Kad napravim novu instalaciju windowsa javit cu kako je to proslo i da li se problem rijesio.

Pozdrav ljudi!!
hiki je offline   Reply With Quote