Citiraj:
Autor coconut
Činjenica da ga je Seagate kupio je malo mu je pomogla u reputaciji, ali te hardove proizvode iste tvornice kao i prije, tako da mi to ne ulijeva neko povjerenje u pouzdanost istih, ali to je moje osobno mišljenje.
|
hehe, a to što su seagate i saegate-maxtor isti proizvod...to nema veze? Ili opet pitam, imaš neki info koji mi ne znamo?
Citiraj:
Autor coconut
2. što se tiče napajanja, iz osobnog iskustva mogu odgovorno tvrditi da je Codegen puuuno bolji od MS i sličnih.
|
Pa jel tko rekao da je MS bolji? Svađaš se sam sa sobom.
Citiraj:
Autor coconut
Jer sam na njemu vozio Optija 165, 2x1Gb DDR400 Corsaira, DFI Infinity nF4 Ultra, 2 prže, 3 SATA2 harda (Samsung 200Gb, Seagate 250Gb i WD 160Gb) te Powercolor X1800XL sa Zalmanom na 5V, usb skener i par externih 2,5" hardova.
|
OMFG, brijem da si to napisao negdje 400 puta. Hebe mi se za tvoju konfu i codegena. Codegen je smeće a ti slobodno vozi i Q + CF 2900XT na njemu, ROTFLMFAO.
Citiraj:
Autor coconut
A za forum.hr me zabole. To što ti zujiš po njemu i tamo se praviš pametan, to je tvoj problem.
|
Citiraj:
Autor coconut
1 i 2. uzmi neko 400W Codegen ili Mode Com kućište sa napajanjem
|
Velim ti da na forum hr, neznalice sa 20 postova znaju da codegen i ModeCom je dno dna, a ti tu kao neki kvazi-stručnjak ispadaš smješan.
Pravim se pametan na forum.hr...pa slobodno se pridruži pa me ispravi sa svojim wannabe smartass pokupljenim frazama i preporukama.