View Single Post
Staro 09.04.2008., 15:44   #14
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Aha, Maxtor je rikavao, a sada je seagate-maxtor loš zašto? Možda imaš neki inside tip o postotku pokvarenih seagate-maxtor diskova?

Čak i na forum.hr to ne preporucaju.
Ajde se malo scooliraj i čitaj sa razumijevanjem.
1. ako bolje pročitaš što sam napisao lijepo piše 'da je rikavao' (perfekt tj. prošlo vrijeme) i da 'je zato na zlu glasu'. Dakle, nigdje nisam rekao da je i sada takva situacija. Maxtor je više rikavao od ostalih hardova i to je poznata činjenica. Činjenica da ga je Seagate kupio je malo mu je pomogla u reputaciji, ali te hardove proizvode iste tvornice kao i prije, tako da mi to ne ulijeva neko povjerenje u pouzdanost istih, ali to je moje osobno mišljenje.
2. što se tiče napajanja, iz osobnog iskustva mogu odgovorno tvrditi da je Codegen puuuno bolji od MS i sličnih. Zašto? Jer sam na njemu vozio Optija 165, 2x1Gb DDR400 Corsaira, DFI Infinity nF4 Ultra, 2 prže, 3 SATA2 harda (Samsung 200Gb, Seagate 250Gb i WD 160Gb) te Powercolor X1800XL sa Zalmanom na 5V, usb skener i par externih 2,5" hardova. A za forum.hr me zabole. To što ti zujiš po njemu i tamo se praviš pametan, to je tvoj problem.