View Single Post
Staro 09.04.2008., 11:55   #19
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ne bih ulazio u flejm.
Nisam ništa govorio o boljim napajanjima za manje novca, jer teško je znati koje je baš bolje, ali ono što je bit moje prijašnje misli je (još jednom) da postoje ne samo zadovoljavajuća, nego i kvalitetna napajanja za manje novca, da, nekad čak i za par stotina manje. Ti si uzeo za primjer VX450, okej, tu se odmah sjetim mog susjeda koji vozi Porsche Boxter i misli da vozi Porsche, ja ne mislim i tu se on i ja razilazimo i ne pričamo o tome. Ako se spominje Corsair, onda bi bilo fer govoriti o sredini, a ne navrtati vodu na svoj mlin spominjanjem najjeftinijeg, njihova HX serija koja bi trebala biti nešto kvalitetnija, no i osjetno skuplja sa cijenom od cca 700 kn za najjeftiniji model iz te serije, mislim barem ako se govori o nekoj kvaliteti koju Corsair nudi nad ostalima. Ovo je za sad jedan subjektivan stav, no ovo što ću dalje reći je fakat. U našim dućanima ima Hiper 425W napajanje čije kučište nije od plehovinja kao Corsair, već je mrežasto za još bolje hlađenje, ima dvojni ventilator, pozlaćene pinove (ako je to bitno) zaštitu od ulazno izlaznog kratkog spoja i korekciju množitelja snage i košta 250 kn. Dvoje ljudi koje znam koji imaju mašinu poput moje su ga kupili i to sasvim normalno i lijepo radi.
Onako za kraj, ja zaista ne znam kakvo ti ili slučajno netko drugi ovdje ima mišljenje o Hiper-u i sličnima, da li će ovaj moj komentar naići na nečiji podsmjeh i onako tutorsko pedagoški pokroviteljski komentar "da ti srce bude na mjestu" i sl.", ali to sigurno i dobro radi, bez da se plati da gore piše Corsair (ili Mushkin i Super Talent, pošto i oni idu Corsair-ovim stopma), pa mislim da nitko na ovom svijetu ne bi skužio da li se u tom nekom kompu nalazi Corsair ili recimo Hiper

BTW, no offense, fakat, načitao sam se tvojih postova i znam da imaš solidan background u ovome, ja sam ti samo uvijek bio protiv autoriteta, uvijek za oporbu, ma tko ona bila, pa tako mi i mladalački bunt proradi kad netko nudi za dosta veće pare, ako ne muda pod bubrege, onda sigurno barem ne baš tako dobar bubreg kako se to u nekom momentu čini.

Živ mi bio

Zadnje izmijenjeno od: Ozi. 09.04.2008. u 13:46.
Ozi je offline   Reply With Quote