Citiraj:
Autor Razer
Evo imam i ja jedno pitanje. Jel bi bilo moguće pisanjem u pravom replyu/quoteu, editu, prostor za pisanje povećati po širini? Znam da se ovo može povećati, no moguće je samo po dužini. Znači kad bi ''pravi'' edit/quote i sl pisalo u prozorima širine kao kod quick edita npr. U to bi slučaju smajlići bili s donje strane a ne sa strane, jel to izvedivo? Nadam se da si skužio što sam htio reći 
|
Citiraj:
Autor Jelc
Meni je baš gadno ovak...
|
Citiraj:
Autor nino
Ajde grobino stara da se barem oko neceg slazemo. Ja sam za manji fineshtrin. 
|
Citiraj:
Autor Lihto
eto to je već pol foruma  Čini mi se da je i napredno odgovaranje nešt pomaknuto u desno a mislim da je bilo u sredini,oćemo nazad staro 
|
Citiraj:
Autor Razer
Sada je puno preglednije odgovaranje na postove nego je bilo prije, pogotovo u ''naprednom'' odgovaranju. OT: @ Lihto - što je s onim logoima 
|
Citiraj:
Autor Lihto
dobit ćete kad vidim da je barem quick reply u starom stanju  (bit će ovih dana rješeno  ) ovo za napredno me ne zanima toliko ali ono kak je Jelc reko baš je ružno  Ako treba otvorit ću anketu pa neka većina odluči 
|
Citiraj:
Autor Baja 001
Meni je OK, ako bude došlo do podjele (čisto sumnjam) onda i mene pribilježite za ovaj novi 
|
Citiraj:
Autor Lihto
A mene sad totalno ubija to što je ovak taj brzi odgovor tak raširen,jel može za rezera da bude raširen a za nas onak kak je bilo staro  ,ili da barem ima u opcija izbor oćeš manji ili veći brzi odgovor,jer ovo mi nikako ne paše 
|
Citiraj:
Autor mymoon
može isto i u pm-boxu? hvala.
|
Vraćeno na početnu vrijednost. Glup sam jer nisam prije pitao Tora.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|