View Single Post
Staro 08.04.2008., 20:21   #4
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Na stranu prepisivanje tehnickih specifikacija iz datasheeta na pocetku i poslovicno loseg engleskog na kraju (in it's name => in its name, realiability => reliability,...), ali how the fuck ste uspijeli dobiti toliko brzi write u RAID-u 1, zaista mi nije jasno!? Tim vise da znajuci kako rade ti on board "RAID" kontroleri, RAID 1 uopce ne donosi nikakve benifite na performansama, cak niti u readu, gdje bi zapravo trebao... Jos bolje - kako ste uopce izvrtili RAID benchmark a drugi disk je bio "defektan"?

A i testiranje diska u dve i pol totalno irelevantne aplikacije, mislim stvarno...
It's mislim mora biti, to je saksonski genitiv.

Eto, jednostavno tako. Program je tako očitao.
Da ne bi ostalo samo na riječima, evo dokaz:
ImagesForMe.Com - Besplatan hosting fotografija

Jedan disk je sumnjiv u jednu ruku. Buffer read test u RAID-u, niti sa tim diskom "solo" nije bilo moguće izvrtiti, jedan put mi je izbacio grešku tijekom formatiranja, no drugi put je prošlo bez grešaka (ali se Everestov Buffer read test zamrznuo, kao i PC Mark05). No, nakon formatiranja i greške, ja sam stavio podatke na disk, imao je svoj label, opis sve - kao da je prošlo u redu. I nije bilo loših sektora, barem ih nisam našao nekim quick scanom.
Sad je li to do diska ili kontrolera, rekao bih da je do diska. Kao da ima bugovit firmware. Mijenjao mjesta na SATA portovima, mjenjao kablove, ali ista stvar.

Provrtio sam testove koji su u test suiteu PC Eksperta kako bi mogao povući paralelu sa nekim drugim diskovima, tj. diskom. Neki drugi testovi bi bili brojke same po sebi, bez konkretne usporedbe

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote