Imam problem kod instalacije maxTV-a.
D-link router je namjesten u ruterski nacin rada, spojen je komp na LAN1 na roueru, a maxtv prijamnik na LAN4.
Internet radi normalno, no prijamnik kad ukljucim dodje do one tocke P2:02 i tako stoji, nista se ne desava, cekao sam po pola sata u vise puta....
Zvao sam szk i reko mi je da sve iskljucim i ponovno spojio kako mi je on govorio, cekao pola sata i opet isto.
Na prijamniku mi je svjetlila ona ledica na power tipki a sad nakon sto je doslo do P2:02 ne svijetli nista samo na ekranu pise P2:02, ne svijetli ni ledica signal.
Pokusao sam drugi LAN kabel stavit i opet ista stvar. Nekad kad spojim nemogu na internet dok je spojen prijamnik, a sad je isto spojen i radi internet...
E sad ako nazovem szk oni ce mi poslati svog lika da dodje slozit, a meni se neda cekat pa ako neko zna kako slozit molio bih da napise...
Evo i slika:
3tii_thumb.jpg)
btw ni daljinski nikakve signale ne daje... nemogu ni ukljucit ni iskljucit prijamnik...
EDIT: Mislim da je greska u postavkama rutera...
Dali netko zna kako se sta treba namjestit da mi napise, ono sto ima VPI,VCI i te stvari...