View Single Post
Staro 08.04.2008., 10:41   #71
tozinjox
Premium
Moj komp

tozinjox's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
.

@tozinjox ni ti mi nisi malo jasan iz cijele ove priče, u drugom ili trećem svojem postu si linkao
taj kabl sa šifrom proizvoda a u prvom iz izneo da je trgovac to tražio po računalu, pitao kako se zove, koliko košta itd..
Kako je to moguće ako si mu dao šifru proizvoda ? Ja ne radim u vemilu ali sam gledao kako se radi na izdavanju robe
i ako ti njemu kažeš šifru proizvoda on vidi sve na svom računalu kao i ti na webu, nema razlike osim što on još ima prikaz robe na skladištu i u izlogu !!

@tozinjox moje osobno mišljenje je da phizdiš što ti to nisu htjeli naručit i šta sad ?
Za njih si kao kupac sitna riba i što bi se zahebavali sa 10m kabla koji će opet netko naručit za 2 godine.
Uostalom što si se toliko napalio baš kod njih ga kupit ? Kako si našao tu drugu trgovinu to si mogao odmah
napraviti a ne sjediti doma 2 tjedna i zivkat telefonom i sklapat ruke da ti ga naruče.
Nisi ti ovdje ništa oštećen nego te vemil ne doživljava pa smo malo frustrirani.
.

Iako je malo za moj ukus bezobrazan, naš trgovac iz vemila je realan.
slažem se da ovo treba lockati...jer post je poslužio svrsi...

kad sam bio u vemilu..nisam znao šifru prozvoda....nego sam mu rekao naziv tj da sebe citiram... "audio kabel belkin...10m...toslink" ...a ono sam stavio link da pokažem canyonu da piše dobavljivo po narudžbi ... što sam ja pokušao..ali kako kažeš ti..ja sam mala riba i naručujem samo jedan kabel...

sad kad razmislim trebali su staviti dobavljiv po narudžbi min 10 kom iliti nešto slično...ili ako ste mala riba nemojte pokušavati naručiti ako nas uopće dobijete na telefon s naše kontakt stranice...

to je bila poanta...da napišu kontakt telefon..i da možeš naručiti.... a ne mogu ti se ni javiti...

glede trgovine sam rekao... u google sam ukucao više kombinacija riječi... npr. toslink, audio, 10m i slično... isto u www.nabava.net... i dobio sam to što sam dobio... tek nakon uzastopnih pokušaja..došao sam do ove pomenute firme...a u vemilu sam već čekao oko tjedan i pol....

jer sam mislio da ću preko vemila riječiti svoj problem i nisam tražio dalje..kad sam vidio da to ne bu išlo onda sam tražio dalje...

da i tebi odgovorim u pogledu daljnje kupovine u vemilu...ja imam osobu preko koje mogu kupiti puno tehničke pa i komp. robe po povoljnijim cijenama nego u vemilu i bilo gdje drugdje..ali vidi vraga ne i taj kabel...eto ...

pozz
tozinjox je offline