View Single Post
Staro 08.04.2008., 09:10   #67
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Ljudi, vi ste svi nevjerojatni. Par sto kuna u džepu i u trgovinama vas treba
dočekivati minimalno na razini ministra vanjskih poslova ?

Za javljanje na telefon se slažem sa većinom, ako je tel. naveden kao kontakt
onda bi tome trebao i služiti međutim sve ostalo što se žalite i kukate su po meni obična preseravanja.

Običan kauč dođe milju kuna, jel tko od vas zove meblo, primu da rezervira koji i da naruči određeni
model ( boju ) ili ode u trgovinu namještaja pa fino razgledava i vidi te dogovori sa trgovcem u trgovini šta će kupit ?
Nadalje, kako kupujete veš mašine, stolove, aute, odjeću i obuću ?
Zovete telefonom i rezervirate ili se sve te stvari obilaze cipelcugom možebit, ha ?

Rezervacija: a šta je to uopće po vama ? Sad ću nazvat auto kuću Lozić i rezervirat neku pilu ili evo zovem konikom da rezerviram mikrovalku
Plati avans i podigni kad stigne - to je rezervacija !!
Kupac je uvjek u pravu kad je u trgovini možda no velika većina koja visi na telefonu
nije kupac nego "glas" sa druge strane žice koji često nezna šta hoće i kada to hoće.

@tozinjox ni ti mi nisi malo jasan iz cijele ove priče, u drugom ili trećem svojem postu si linkao
taj kabl sa šifrom proizvoda a u prvom iz izneo da je trgovac to tražio po računalu, pitao kako se zove, koliko košta itd..
Kako je to moguće ako si mu dao šifru proizvoda ? Ja ne radim u vemilu ali sam gledao kako se radi na izdavanju robe
i ako ti njemu kažeš šifru proizvoda on vidi sve na svom računalu kao i ti na webu, nema razlike osim što on još ima prikaz robe na skladištu i u izlogu !!

@tozinjox moje osobno mišljenje je da phizdiš što ti to nisu htjeli naručit i šta sad ?
Za njih si kao kupac sitna riba i što bi se zahebavali sa 10m kabla koji će opet netko naručit za 2 godine.
Uostalom što si se toliko napalio baš kod njih ga kupit ? Kako si našao tu drugu trgovinu to si mogao odmah
napraviti a ne sjediti doma 2 tjedna i zivkat telefonom i sklapat ruke da ti ga naruče.
Nisi ti ovdje ništa oštećen nego te vemil ne doživljava pa smo malo frustrirani.

Čemu ovakva tema uopće služi ? Žalopojke tipa trgovac je neku bakicu uslužio prije mene ili... nije me ljubazno gledao ?

Problematika javljanja na telefon je jedno ali ove žalopojke o kupcima carevima i bezobraznim trgovcima... bar trgovina ima malo more....
Ma treba ovo lockat !!

p.s.

Citiraj:
Autor tozinjox Pregled postova
sad si i postao vidovit pa znaš da ću i dalje kupovatu u vemilu evo ja ti dajem obećanje da neću...
Moš mislit, obećanje ludom radovanje... bićeš prvi sa nosom na izlogu ako im c9d bude jeftiniji za 200kn od drugih i to ne samo ti nego i ja i svi ovdje što se kuju u manitua da neće...

Iako je malo za moj ukus bezobrazan, naš trgovac iz vemila je realan.

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 08.04.2008. u 09:22. Razlog: nadopuna
stuc je offline