što kaže da možda neću iskoristit sve što jedna FORMULA nudi ili drugim rječima plaćam nešto što mi ne treba ..
npr ..bolesni oc neću nikad radit ( ok nikad ne reci nikad ) ali u pravilu za te stvari nemam vremena ..
dakle što me muči ->muči me koja je ploča najbolji omjer uloženo i dobiveno pa malo više od toga ..
dovolno nova s zadnjim istrukcijama za potrošnju struje,rad memorije i pogon cpu ..
Citiraj:
Autor elvis again
Ako daje preko 10000kn za komp onda ces htjet imat iljepu grafiku u igrama na tom svom lenovu a sumnjam bas da bude 8800GT na rezi 1920x1200 vrtila sve na max detaljima. Nakon toga ako se zadovoljavas sa jednom grafom zasto uzimas maticnu koja podrzava PCI-E 2.0 (tj. 16x + 16x) kad ti neces slagat CF a pogotovo neces sa nevidia grafickom.
Stoga za tu rezu uzmi vga - 3870x2 za 2400kn i mbo - gigabyte P35 DS3 ili asus P5K za 600/700kn.
|
vjerojatno si u pravu za x2
ali ajde da odgovorim za ovo ..
NE ZNAM koju mbo da uzmem .. trebao bih neku dobru a da opet ( ma da se ne ponavljam )
gledao sam to da mbo ima podršku za ono što mi treba ( quad ,sata 300 ,ddr 1066 itd )a to što ima cf šta sad ..
kažem opet ne kužim se toliko u mbo pa tražim savjet .. -->
Citiraj:
Autor elvis again
Ispricavam se.
Da sam odma videl ovaj komentar nebi nis niti napisal.
Ovako cu se dostojanstevno maknuti iz ove divne rasprave i pustit vas da sami dođete do zakljucaka a moje komentare prosim ljepo jednostavno zaboravite.
|
? ajde sta sad ispričavam se ovo ono .. gle da znam ne bih pitao .. ako sam neš bubnuo reci -
znam da se kužiš u te konfe i očekivao sam da nešto komentiraš ..
( btw thx on tip for vga )
2 tomislav č ..
ok ovako ..
zadnji put kad sam kupovao comp uzeo sam asusovu ploču p4pe tada je bila među skupljima i ispostavilo se da je to bio dobar potez ploča mi nikad nije zadavala probleme i gutala sve što sam na nju uštekao radi dan danas i nadživjela je sve komponente kao i northwood ..
dakle neko iskustvo mi kaže da na ploči ne štedim ALI - s druge pak strane ne mjenjam konfe tako često i u principu ono što upogonim radi dok ne crkne a ne dok izađe novi model .. --> što kaže da možda neću iskoristit sve što jedna FORMULA nudi ili drugim rječima plaćam nešto što mi ne treba ..
npr ..bolesni oc neću nikad radit ( ok nikad ne reci nikad ) ali u pravilu za te stvari nemam vremena ..
dakle što me muči ->muči me koja je ploča najbolji omjer uloženo i dobiveno pa malo više od toga ..
dovolno nova s zadnjim istrukcijama za potrošnju struje,rad memorije i pogon cpu ..
Citiraj:
Autor elvis again
Ako daje preko 10000kn za komp onda ces htjet imat iljepu grafiku u igrama na tom svom lenovu a sumnjam bas da bude 8800GT na rezi 1920x1200 vrtila sve na max detaljima. Nakon toga ako se zadovoljavas sa jednom grafom zasto uzimas maticnu koja podrzava PCI-E 2.0 (tj. 16x + 16x) kad ti neces slagat CF a pogotovo neces sa nevidia grafickom.
Stoga za tu rezu uzmi vga - 3870x2 za 2400kn i mbo - gigabyte P35 DS3 ili asus P5K za 600/700kn.
|
vjerojatno si u pravu za x2
ali ajde da odgovorim za ovo ..
NE ZNAM koju mbo da uzmem .. trebao bih neku dobru a da opet ( ma da se ne ponavljam )
gledao sam to da mbo ima podršku za ono što mi treba ( quad ,sata 300 ,ddr 1066 itd )a to što ima cf šta sad ..
kažem opet ne kužim se toliko u mbo pa tražim savjet ..
Zadnje izmijenjeno od: McG. 08.04.2008. u 01:33.
|