Tema: Avanture!!!
View Single Post
Staro 08.04.2008., 00:50   #45
Ementaler
Premium
Moj komp

Ementaler's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
8

Naslov teme bode u oci.
Vecina prica o arkadnim avanturama.

Prava avantura je tekstualna avantura. Gdje se sve obavlja tekstom a plod sivih stanica nagradjuje se tek tu i tamo, nekom slikom kao nagradom pri nekom vecem prolazu.

Evo vam 300KB prave avanture, pa da vas vidim junaci
Ovako se tesao jezik i verboznost. Bolje nego sa 10 tecajeva.

Igra je naravski freeware, osim ako ju necete prodavati drugima. Doduse, notepad i nije bas na cijeni

>>> Tempest <<<

P.S. Zlu ne trebalo... pokrece se sa "TEMPEST.BAT"

8
Prava avantura je tekstualna avantura a jel postoji onda samo avantura avantura?

Vec odavno su tekstualne avanture izgubile bitku nad tehnologijom pa jednostavno nemos rec u današnje vrijeme da su današnje avanture "arkadne" i na taj nacin ih nekako degradirati u nekakvu nižu klasu avantura. Arkadna avantura bi bio nekakav platformer starijeg kova s nešto jednostavnijim, arkadnijim gameplayom u kojem je naglasak između ostaloga i na rješavanju kakvih zagonetki... Današnje avanture su samo to.. avanture... bez ovog arkadnog dijela..

Bilo je to krasno doba za mozganje, ali mislim da nema šanse da bi danas proveo više od pola sata pokušavajući preći kakvu tekstualnu avanturu, nema se volje vise ako nema lijepih šarenih slikica da me nagrađuju dok mozgam