Citiraj:
Autor Skorn
u jednadžbu bih još dodao i DJ slušalice, pogotovo model HD25 MkII Headphones, misliš li da su ove pogodnije za slušanje od raznih monitoring i hifi modela?
|
Ta DJ kategorija je malo umjetno dodana. Potreba za pro linearnoscu je ista potreba za svakoga tko ju treba. Dakle tu ima pro modele sa adekvatnim membranama i driverima. Osim frekventnog podrucja kojeg pokriva, dobre izoliranosti od vanjske buke (ironicno) lakoce dizajna za glavu... nema neke vece DJ specijalnosti. Sumnjam da bi ijedan DJ - osim ako nije DJ Migrena - mogao duze od par sati nositi, naprimjer vece Grado modele na glavi
Ostalo sudi samo po svojim usima kad biras.
Citiraj:
Autor sh0kre
neznam zasto nitko nikad ne spomene vrlo zanimljive Ultrasone slusalice kad se vec o slusalicama prica, ispada da jedino znate za akg i sh,(i ajde grado) imam model proline 2500, koje bi bile mislim stvarno jebene za monitoring,
|
Kao sto sam dao gore link za brze objasnjenje. Slusalice ne sluze za monitoring u snimanju, samo kao instrument procjene. Za tvoje Ultrasone modele jednostavno nisam nikad cuo. Nisam imao priliku cuti ijedan od tih modela, tako da nemogu suditi ni dobro ni lose. Samo, psihoakustika u slusalicama je jako sklizak teren i mnogi veci su digli ruke od toga. No ponavljam, nisam cuo Ultrasonke.