Citiraj:
Autor greg SE
i nemogu se oteti dojmu da sve radi brze
|
Placebo, rekao bih.
Citiraj:
iako ne bi smjelo jer 32bitni soft koliko mi je poznato pusi donekle na performansama kada se vrti na 64bitnim win.
|
Ako i pusi, pusi cisto akademski.
Citiraj:
btw, sp2 i naravno svi updatei instalirani, ima li to veze ili ne tko zna no ionako i obicne win stalno updatiram.
|
Kazem, ne znam ni ja tocno. systeminfo kaze "Hotfix(s): 62 Hotfix(s) Installed.", pa bi mozda ovi kojima nesto nije uredu trebali provjeriti koliko imaju hotfixeva i koji su tocno instalirani. Takodjer, u zadnjih tjedan dana, nisam primjetio da mi automatic update ista skida s neta...
Citiraj:
a Bubba, sad kad si procitao ono sto je napisao Jerry Drake valjda ti je jasno na koju sam bananu mislio, neces naci vise od 10 ljudi koji ce javno napisati da im winxp 64bitni rade ok 
/snip
Sad si mi dao ideju s ovim auto update-om neposredno nakon instalacije OS-a, možda bi mi sve proradilo. možda se pozabavim s tim kad ufatim vremena...
|
Ne znam sto bih ti pametno rekao jer napominjem, meni radiTM, osim da isprobas Microsoftov VirtualPC 2007. Alat je besplatan, no meni nikako ne ide u glavu zasto ti M$ poluidioti nisu mogli implementirati neku najosnovniju USB podrsku; no cisto mozes isprobati i vidjeti kako ti rade ti problematicni programi...