Citiraj:
Autor canyon
ustvari NE, već da bi ukazao na to kako većina ljudi na ovom forumu samo čeka da nađe bilo kakav razlog da pljuje po HG spotu, Vemilu ili ne znam Info gami recimo...a na kraju ipak dolaze kupovati u gore navedene trgovine...što reći nego licemjerstvo i baš mi je fun fun fun gledati kak se svi ovdje pale na guranje samo trebaš malo stati na stranu neke od ovih navedenih firmi i odmah drvlje i kamenje po tebi...lol na 2
|
stvarno se nisam namjeravao više javiti...jer sam rekao svoje..ali ti si stvarno nevjerojatan
sad si i postao vidovit pa znaš da ću i dalje kupovatu u vemilu evo ja ti dajem obećanje da neću...
dalje..možeš pregledati sve moje postove i nećeš naći ni jedan sličan post niti na jednom forumu...iako sam i prije doživljavao manje neugodnosti po općenito razno raznim firmama (al nevažno) ovo mi je diglo živac...
jedini način da se "boriš" protiv bahatosti takvih firmi je da podijeliš svoje iskustvo s drugima, pa nek se malo zamisle..ako to opće ima nekog efekta... aj da je riječ o nekoj marginalnoj firmi to bi još shvatio (iako nije opravdanje) ali ovo ....
u čitavoj priči sam bio strpljiv (dva tjedna) i nakon nekoliko pokušaja ...jednostavno nisam htio i mogao vjerovati pa sam podijelio svoje iskustvo...
ako ti tu ne vidiš motiv onda mi te je žao... nikad neću pljuvati po nekom ko odradi korektno posao pa makar čekao i dva tjedna...
i na kraju ti mi nisi skroz jasan..ako si zaposlenik u vemilu ili sličnoj firmi...braniš ju kao da si najmanje direktor ili vlasnik...a ne zaposlenik koji radi (kako su drugi naveli) za mizernu plaću i mora svašta trpiti ....i tu imam dozu suosjećanja...
i vjerujem da tu politiku nejavljanja na telefon nisu smislili "radnici" nego očito šefovi..ako nisi šef što onda toliko braniš njih...ako su oni donijeli stupidnu odluku o nejavljanje na tel, te ti moraš trpiti drvlje i kamenje .....