View Single Post
Staro 07.04.2008., 15:38   #18
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Kolko je 64bit XP bolji ili lošiji u odnosu na 32bit xp ovisi najviše o hardware-u koji imaš i o programima koje ćeš koristiti. Meni su 64bit XP nula bodova jer nemogu uopće na njih instalirati profi software koji koristim...
Koristis 16 bitni softver? Ja jos nisam naisao na 32 bitni softver koji ne radi na WinXP x64, a poinstaliravao sam od, za mene klasicnih komada softvera, kao sto su Adobe paket, Corel Draw/Ventura, MiKTeX, Mathematica, Matlab i slicno a i razno razne opskuprne pizdarije a la nekakvi PS2 emulatori i razno razne vlastorucno napravljene C/C++ gluposti i niti u jednom trenutku nisam naisao na niti jedan problem.

IOW, WXP x64 ima jako dobar 32 bitni compatibility mode, barem IME.

Sto ti tocno nije radilo?

Citiraj:
Još ako se u kompu nađe neki komad hardware-a za koji nema dobrih 64bit drivera...
Nisu li svi ozbiljniji igraci izbacili drivere za svoj hw? Ja sam nasao drivere za sve, jedino skener vrtim na jednoj maloj Windows 98 virtualnoj masini.

Moram priznati da sam prije nego sto instalirah sve programe, pustio Automatic update da temeljito posrce apsolutno sve moguce updateove, pa moguce da je i to utjecalo; bas zbog toga sam aktivirao Windowse tek 10ak dana nakon instalacije, cisto da se uvjerim da je sve ok.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote