View Single Post
Staro 07.04.2008., 12:34   #26
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Nisam još koristio Foobar zbog prekompliciranog podešavanja, a nisam imao volje se zezat s tim..
Pročitao sam velik dio i pokušao paralelno se igrat ali na par mjesta sam zapeo, i opet me odvlači ta kompliciranost foobara.
Inače jako lijepo napravljeno.

E sad pitanje: kak imam hrpetinu muzike od koje velik dio nema ni tagove (stavljeno na disk i zaboravljeno), covera nemam ni jedan, itd...
Kako koristim Winamp koji mi je odličan, i nemam problema s njim, posložio ga (cca 5min posla za sve) i to je to, koje bi mi razloge naveli ako bi htio preć na foobar? Po ćemu je on toliko bolji? Nemojte mi samo govorit za podešavanja jer mi od njih muka (u zadnje vrijeme sve manje imam volje prčkat po svemu tome) nego neki drugi konkretniji primjeri...
Kako se foobar snalazi sa streaminim stanicama?
Pa ako ti je odličan Winamp onda nemas razloga prelaziti. Ja winamp nisam upalio vec preko godinu dana, tako da niti ne znam sto nudi.
Foobar koristim jer sa njim mogu sloziti prikaz glazbene kolekcije kakav zelim, mogu tagirati na vise nacina, jednostavno traziti covere, organizirati foldere prema tagovima, trazi lyrics, u dva klika pretrazuje odgovarajuce stranice u potrazi za izvodjacima ili albumima, on-the-fly konvertiranje u mp3 prilikom prebacivanja na usb, napredno kreiranje playlisti (ovim se moram jos pozabaviti) i tako...
Vjeruj da nije tako komplicirano kao što se čini.

Svi koji zapnu neka pitaju ovdje, ali molim što preciznije opisati problematiku i pozeljno je nekakav screenshot nabaciti. Cisto da ne vadim kristalnu kuglu bezveze iz ormara
morph je offline   Reply With Quote