Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 06.04.2008., 20:34   #482
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova

Na njemu ne piše koji je proizvođać, ali ako itko prepozna što i tko je to, bio bih zavalan!

Kad sam krenuo u ove vode išao sam kod prijateljevog prijatelja, koji mi je kasnije postao jedan jako dobar prijatelj, je prodavao baš tako nešto, ali je bilo ugrađeno u ormarić. Gore još klasično, gramofon i stakleni poklopci.
No otišao sam na drugu stranu, riz alfa 5 + pioneer a103.
Heh, sjeća li se itko, i da li je itko od vas imao dcc? CD je bio medij novog doba, o snimanju se samo moglo pretpostavljati i čuti priče koliko su prazni mediji skupi i kolika je vjerojatnost da neće uspjeti. Ali dcc je trebao biti siguran put kopiranja cda sa minimalnim gubicima kvalitete. Što je još najbolje, mogao je reproducirati i obične kazete.
Tako su počeli dani, kopiranje na kazete na decku za kojeg si dobro izvrnuo džepove, posuđivanje komponenti i zamjena na tjedan dana da se iznenade uši, kupovanje praznih metalki za 30 Kn.
I sad kad netko kaže da je taj sport skup, nek samo povuče kroz što su prolazili prije samo 10 godina. Original Cd je koštao isto, a dobra kazeta, tipa BASF metal skoro trećinu originala.
Juan je offline   Reply With Quote