Citiraj:
Autor srale7
...ne vidim zasto odmah vrijeđanje.. ti si kao neki stariji lik a ponasas se kao dijete..
|
Nije vrijedjanje, samo reply na tvoj izraz "to ti je banana",
opet se ispricavam ako nisi shvatio. Opet je do tebe, a i kazu da stariji podijetinje.
Citiraj:
Prije gemina sam imao Minea i sa clockanim procom temp u loadu nije prelazila 50-52 stupnja. da bi to dobio s geminom, morao sam stavit gore 2 ispusna venta. i naravno sve ja to fino testiram i onda stavim stranicu gore i naravno temperatura poraste za par stupnjeva..
|
Bigtyphoon, Scythe Mine sam isprobao prije ovog GemniII. On je na kraju debelo bolji od ova dva prethodna. Dali ti to nesto govori. Nesto si radio krivo IMO.
Citiraj:
Znaci imao sam Minea koji ok cooler, prodao ga i kupio Gemina jer sam htjeo rijesit problem grijanja ramova i NB. moram priznat ocekivao sam puno, a dobio-manje od ocekivanog i zbog toga je usljedilo razocaranje i prodaja.
|
Ponavljam se, IMO nesto je krivo u svemu tome, a znam da nije Gemin.
Citiraj:
...Jos je problem sto imam CM690 i onda se u gornjem dijelu skuplja topli zrak i to naravno umanjuje ucinkovitost coolera. i jos mu jako smeta bocna stranica..
|
Zar nema taj CM690 front i back ventove. Nemoj zaboravit da ja imam ati x2 grafu koja je u polozaju tocno ispod Gemina i vjeruj mi mozes kavu na njoj skuhat kako se grije, pa opet mi to nesmeta hladjenju.
Citiraj:
Naravno to su sve moja zapazanja i neki se ne moraju s njima slozit(NINO) kao sto se ti isti nece slozit ni sa jednim mojim zapazanjem..
|
Objasni mi
ti kako da se slozim sa tvojim zapazanjem kada covjeka slijepo uvjeravas da to nije to. Srale7 kad sebe uvjeris u nesto onda se drzi toga, a ne mijenjat misljenja.
Prilog by srale7 "...
Gemin+2kvalitetna venta je zakon...."