View Single Post
Staro 06.04.2008., 19:41   #144
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
...ne vidim zasto odmah vrijeđanje.. ti si kao neki stariji lik a ponasas se kao dijete..
Nije vrijedjanje, samo reply na tvoj izraz "to ti je banana", opet se ispricavam ako nisi shvatio. Opet je do tebe, a i kazu da stariji podijetinje.

Citiraj:
Prije gemina sam imao Minea i sa clockanim procom temp u loadu nije prelazila 50-52 stupnja. da bi to dobio s geminom, morao sam stavit gore 2 ispusna venta. i naravno sve ja to fino testiram i onda stavim stranicu gore i naravno temperatura poraste za par stupnjeva..
Bigtyphoon, Scythe Mine sam isprobao prije ovog GemniII. On je na kraju debelo bolji od ova dva prethodna. Dali ti to nesto govori. Nesto si radio krivo IMO.
Citiraj:
Znaci imao sam Minea koji ok cooler, prodao ga i kupio Gemina jer sam htjeo rijesit problem grijanja ramova i NB. moram priznat ocekivao sam puno, a dobio-manje od ocekivanog i zbog toga je usljedilo razocaranje i prodaja.
Ponavljam se, IMO nesto je krivo u svemu tome, a znam da nije Gemin.
Citiraj:
...Jos je problem sto imam CM690 i onda se u gornjem dijelu skuplja topli zrak i to naravno umanjuje ucinkovitost coolera. i jos mu jako smeta bocna stranica..
Zar nema taj CM690 front i back ventove. Nemoj zaboravit da ja imam ati x2 grafu koja je u polozaju tocno ispod Gemina i vjeruj mi mozes kavu na njoj skuhat kako se grije, pa opet mi to nesmeta hladjenju.
Citiraj:
Naravno to su sve moja zapazanja i neki se ne moraju s njima slozit(NINO) kao sto se ti isti nece slozit ni sa jednim mojim zapazanjem..
Objasni mi ti kako da se slozim sa tvojim zapazanjem kada covjeka slijepo uvjeravas da to nije to. Srale7 kad sebe uvjeris u nesto onda se drzi toga, a ne mijenjat misljenja.

Prilog by srale7 "...Gemin+2kvalitetna venta je zakon...."

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote