View Single Post
Staro 06.04.2008., 18:58   #143
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
gle, Nino opcepoznato je da me iz nekog razloga ne volis i stoga ne zelim ulazit u ikakve rasprave s tobom..ali odgovorit cu ti..

Citiraj:
Sad zelis rec da je stock bolji ili?
da stock je bolji

Citiraj:
Ti si banana. O cemu ti pricas pobogu? Kakav topli zrak. Pa jesi li procitao topic. Lijepo se vidi razlika od ~10c u odnosu na BT. A memoriji, chipsetu i mosfetima je i taj tvoj "topli" zrak dovoljan za normalno hladjenje. Ne govorim o extremnim uvjetima.
ne vidim zasto odmah vrijeđanje.. ti si kao neki stariji lik a ponasas se kao dijete..

A topli zrak? pa dva venta vuku "svjezi" zrak i on prolazi izmedu gustih aluminijskih listica i tu se zagrijava i tako zagrijan "hladi" ostatak po maticnoj..

Citiraj:
Jos je najveci problem sto da bi Gemin ok radio moras imat 2 neta na njemu, i 2 venta kraj njega, jer inace 0 bodova..ma, kazem ti , odustao ja od njega..nije to t
Prije gemina sam imao Minea i sa clockanim procom temp u loadu nije prelazila 50-52 stupnja. da bi to dobio s geminom, morao sam stavit gore 2 ispusna venta. i naravno sve ja to fino testiram i onda stavim stranicu gore i naravno temperatura poraste za par stupnjeva..

Znaci imao sam Minea koji ok cooler, prodao ga i kupio Gemina jer sam htjeo rijesit problem grijanja ramova i NB. moram priznat ocekivao sam puno, a dobio-manje od ocekivanog i zbog toga je usljedilo razocaranje i prodaja.

Znaci po meni je taj propuh toplog zraka jednostavno preslab. ocekivao sam vise od 2x120mm. ali listici su dosta gusti, i jednostavno ne moze vise zraka proc. Jos je problem sto imam CM690 i onda se u gornjem dijelu skuplja topli zrak i to naravno umanjuje ucinkovitost coolera. i jos mu jako smeta bocna stranica..

Naravno to su sve moja zapazanja i neki se ne moraju s njima slozit(NINO) kao sto se ti isti nece slozit ni sa jednim mojim zapazanjem..
srale7 je offline   Reply With Quote