Citiraj:
Autor mskvorc1
A da li će mi bolje ohladiti procesor? Kao što sam rekao, sa dva ventilatora od 120 mm.
|

A ko to moze znat? Ovako od oka, hoce, iz jednog razloga,a to sto je baza na BT najcesce konkavna . Inace OC ne ovisi samo o hladjenju, sve ovisi o x stvari.
A sad na sraleta:
Citiraj:
Autor srale7
imas milion testova na netu, istrazi sam..
meni se svidio, i imao sm ga puna 3 tjedna..sad sam na stocku 
|
Sad zelis rec da je stock bolji ili?
Citiraj:
Toi sto ti on puse okolo po svemu to ti banana, jer jako slabo puse, i puse topli zrak, tak da ti je ucinak hladjenja jako mali..
|
Ti si banana. O cemu ti pricas pobogu? Kakav topli zrak. Pa jesi li procitao topic. Lijepo se vidi razlika od ~10c u odnosu na BT. A memoriji, chipsetu i mosfetima je i taj tvoj "topli" zrak dovoljan za normalno hladjenje. Ne govorim o extremnim uvjetima.
Citiraj:
Jos je najveci problem sto da bi Gemin ok radio moras imat 2 neta na njemu, i 2 venta kraj njega, jer inace 0 bodova..ma, kazem ti , odustao ja od njega..nije to to..
|
Molim te da mi objasnis boldano. To ama bas nikako ne kuzim.
Moja konfa iz "Moj komp", radi 24/7 vec 6-7 mjeseci (kad je napisan ovaj topic), znaci q6600@3,0 sa def. voltazom, mema na 1066, dodirujem prstima chipset pasivac, mem. heatsinkove, i osjeti se protok zraka. Valjda je srale okrenio ventove naopacke pa nije imao protok.
Necu da ovo ispadne da je GeminII cooler nad coolerima, ali je definitivno jedan od najboljih za ulozeno/dobiveno, ma sta srale mislio o tome.