Citiraj:
Autor Vuco
Letimice sam preletio dva puta i odličan svakako vodič. Nisam napredan user foobara, ali sam dobro shvatio sve. Nego, samo da pitam jednu stvar. Sve se to napravi, uredi se foobar prema željama usera. Kako se vrši backup svega što sam napravio/promjenio/ubacio ? Jel dovoljno sam folder si negdje backupirati ili ?
Nisam vidio da je negdje to spomenuto u tekstu 
|
Ako si mislio na backup sučelja kad ga složiš - DefaultUI exportas u *.fth, ColumnsUI exportas u *.fcl, a postavke PanelsUI setupa ostaju zapisane u *.pui fileovima
A ako si mislio na backup apsolutno svega playlisti, media library, sučelja, plugina, svih postavki najsigurnije je baciti cijeli folder u rar. Znam da je dobar dio postavki zapisan u foobar.cfg fileu koji se nalazi u root folderu od foobara, ali mislim da se tamo ne nalaze bas sve postavke.
Ali koliko god ti se sada to možda činilo komplicirano jedanput kada uđeš u štos i uz ovaj tutorial ne treba ti više od 10-15 minuta da dignes foobar od nule do onakvog kakav je bio na kraju tutoriala (znači svi oni plugini + cca 10 setupa).