View Single Post
Staro 06.04.2008., 17:19   #497
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Slučajno sam baš kod cure, od doma gdje mi je Lenovo i lociran josh nažalost nisam sredio pristup netu... I slučajno čitam forum, uz kavicu. Potpuno si me krivo shvatio... Nisam poljuljanog ega niti sam se našao uvrijeđenim a niti ne branim nikoga, pogotovo ne sebe. Nisam referirao tebe, dapače - smatram te rijetkim primjerkom objektivnog forumaša. Obranu ne treba ni monitor. Kao što sam i napisao u prošlim postovima, monitor ima ono što je potrebno da bi ga, oni koji to žele i trebaju, kupili. Isto tako mislim da sam sam dovoljno rekao i argumentirao da bi se u potenijalnim vlasnicima pobudio interes i volja da dotični monitor uzmu u obzir.
Referirao sam na provlačenje komentara određenih forumaša "bez kritičkih Visage sankcija", (na kojima ti BTW. svaka čast) koji su meni osobno apsolutno razočaranje jer sam od istih očekivao barem objektivnost, a ne strašenje potencijalnih L220x vlasnika, te usmjeravanje istih na Sami TN varijante koje "barem ne kvare oči". Ono zašto sam reagirao, jest to što nisam primjetio tvoje kritike nebuloznim vudu izjavama na koje sam već referirao i koje su mene umalo odbile od monitora. A sada, bez obzira što je o monitoru napisano dosta dojmova vlasnika, što je stavljeno par slika koje mogu poslužiti i bez obzira na to što je monitor apsolutno apsurdno kupovati prema reviewu imalo zahtjevnijem korisniku, što i je niša L220X-a, prozivaš vlasnike i thread za što točno? Što nema 10 linija konstruktivnog texta? Napisao sam barem 20. Što nema slika? Stavio sam i to. Što nema objektivnog dojma vlasnika? Izrazio sam ga nemali broj puta... Dakle,što točno fali? Par sati rada da bi neko bacao već navedene komentare? Suvišno. Moje objektivno mišljenje je napisano, te kakvo god bilo, relevantnije je od reviewa u kojem je monitor slikan fotićem sa ? interpretacijom boja, u ? svijetlosnim uvijetima, te na kraju - sa ??? reprodukcijom boja istih slika na monitoru osobe koja čita review...