Citiraj:
Autor Kristijan_7
Možda vlasnici dotičnog jednostavno ne stignu napraviti review dostojan pravog PCE forumaša jer su kao i većina kupaca dotičnog, zaposleni nečim drugim kao primjerice grafičkom obradom ili dizajnom?
|
Ali stignu poljuljanog ega, po prvoj mail dojavi novog odgovora na grupi, odmah doletiti sa obrambenin postom?

Neznam zasto si se nasao tako osobno uvredjen mojim postom? Moj komentar je bio vise na nesrazmjer kolicine kupaca i kolicine ponudjenih komentara i zelje da se malo bolje prezentira drugima. Nemojmo se praviti nevjestima i stvarati nauku oko par pisanih redova. Tko nesto zeli, taj i napravi. Uostalom ti si koliko vidim jedini i stavio pristojniju sliku.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
osobno nisam previše ni zainteresiran za trošenje vremena na kvalitetan review pa da mi pravi, tvrdokorni i maksimalno ozbiljni članovi poštovanog foruma kažu da sam lud, da je prevelika reza i da ću izgubiti oči mlad, da je monitor ono, ružan i bacaju ostale ultra konstruktivne kritike bez da su dotični monitor ikada vidjeli.
|
Mozda si izabrao krivi dan za post? Previse se branis a nitko te nije napao. Monitor je vidjen u Graz-u. I dalje mislim da nije za primarni, ali to je nebitno, samo moje misljenje. Dizajn nisam nikad kudio, bas je dobar.