View Single Post
Staro 06.04.2008., 16:33   #495
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Moram se posluziti Gabre nastupom, ali ovaj put s opravdanim razlogom. Na stranu citljivost, kvaliteta i subjektivni afiniteti vlasnika ili kupaca.

Ono sto meni ovdje nije jasno je sljedece :

10 ljudi se javlja da ima monitor. Kupilo ga je i pucaju kondicionale o testu vec mjesec i nesto dana. Okruzeni MP telefonima i digitalcima i vecinom citaca (potencijalnih kupaca) koji ekstaze dozivljajaju na svaki novi podatak...

Jel moguce da nitko od vlasnika nije u stanju napisati 10 koheretnih redova o svom dojmu i staviti koju pristojniju sliku? Umjesto toga, kao da citam dopisivanje nekog Glorijinog foruma u koji se samo bacaju pozdravi familiji sa broda, javlja da su ga kupili i da ga prvi donose u svoje selo. 50 telegram postova tipa > Evo me, stigo je kume! Za to vrijeme, nijedan kum nije u stanju napraviti jedan konkretan post dostojan ozbiljnog vlasnika? Upitan je taj profesionalni Lenovo segment kupaca. Meni se vise cini kao Chat kategorija.

ccc

Možda vlasnici dotičnog jednostavno ne stignu napraviti review dostojan pravog PCE forumaša jer su kao i većina kupaca dotičnog, zaposleni nečim drugim kao primjerice grafičkom obradom ili dizajnom? Osim toga, dojmovi su napisani, nekakve slike i stavljene, a na netu ima mali milijun testova od kojih je jedan izvela čak i redakcija PCE. Iskreno, osobno nisam previše ni zainteresiran za trošenje vremena na kvalitetan review pa da mi pravi, tvrdokorni i maksimalno ozbiljni članovi poštovanog foruma kažu da sam lud, da je prevelika reza i da ću izgubiti oči mlad, da je monitor ono, ružan i bacaju ostale ultra konstruktivne kritike bez da su dotični monitor ikada vidjeli.