View Single Post
Staro 06.04.2008., 15:19   #203
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Hamilton idiot na startu, pa se pored sto ne starta na vrijeme zabija u Alonsa. Massa pak suprotno. Sasvim zasluzena pobjeda, sto jest jest. Kimi klasika, nije se pretrgao i vozio je hladne glave.

Najveci dobitnik - BMW. Ljudi vode u konstruktorskom, mada ostaje za vidjeti kakva ce forma biti na nekoliko iducih utrka.

Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to.

Kovalainen tek prosjecan, a u zadnjem dijelu je pokazao da McLaren (ipak) ima brzinu, i ovo predstavlja dokaz kako je tesko biti iza, odnosno kako je lako biti ispred i kontrolirati utrku. Hamilton mu je pokvario start kad nije krenuo na vrijeme, tako da ni to ne treba zaboraviti.

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku.
Da, utrka je bila vrlo dosadna. Premalo desavanja, premalo toga se rijesilo kroz bokseve, premalo sudara, premalo ispadanja, nijedan SC, jedino sto smo vidjeli par preticanja.
SRV je offline   Reply With Quote