View Single Post
Staro 06.04.2008., 14:44   #22
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Šta,već si ga istestirao?
Jos ne, ali mi je dovoljno da ga pogledam "od glave do pete"

Citiraj:
Cooler je ružan do bola,i izgleda stvarno prebolesno,ali ima potencijala biti jedan od najboljih dostupnih zračnih coolera uz malo moddinga,naravno.
Njegova ljepota me ne zanima, kao ni ostalih cooler-a
IMHO, taj tvoj potencijal mi nije bas jasan. Netko se sjetio stavit kilo *necega* na proc. Strasan potencijal, IMHO ponavljam

Citiraj:
Jedina mana onoga monstrumaje stvarno pozamašna cijena u odnosu na,recimo TR IFX14,koji ne košta puno više...no,to šta je skuplje od čega, klizav je (subjektivan) teren.
To što si se osvrnuo na masu(rashladnu površinu)/veličinu novih coolera za 45nm proizvodni proces,u realnoj primjeni ne znači puno dok god ima OC'era živih .
Mana ovog coolera je nedoradjenost. To je ono sto mene (ne)zanima, jednostavno ne zelim vidjati kvazi coolere. Scythe me u zadnje vrijeme pomalo razocarava, kada pogledam ovo, dodje mi mrak pred oci.
Citiraj:
Jer, da me zanimaju stock postavke konfe-kog bih vraga gledao dalje od kutije proca?
No,svaka roba svoga kupca ima...
Pa svakako bi gledo. Barem ja, nisu svi hladnjaci pravljeni da bi hladili naklokanog kvada i slicno.
I da, slazemo se da ce se naci netko tko ce i ovo cudo kupit.
Citiraj:
Optik,cijenim tvoj trud & prikupljeno znanje o hladilima,ali pripazi da ne odeš na "tamnu stranu".Jer takav nam ne koristiš puno...
LP
Definiraj dark side...
Optik je offline   Reply With Quote