View Single Post
Staro 06.04.2008., 11:53   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Mushkin Redline 2x2GB XP2-8000

Citiraj:
Premda 32-bitni Microsoftovi operativni sistemi ne mogu adresirati svih 4GB memorije
I te kako mogu, da pace, mogu i puno vise - no to nema veze s "32-bitnim Microsoftovim operativnim sistemima" nego sa PC arhitekturom kao takvom... I hajdemo jos jednom ponoviti za sve vijeke vijekova - "bitnost" procesora i(li) operativnog sustava nije direktno povezana s njegovom mogucnosti adresiranja RAM-a. De facto, nista nije krivo apriori, no po meni, mozda je malo nespretno ispalo.

BTW, conclusioni na engleskom su vam vazda cista pisanija. Mislim, decki, NHF, ali u tekstu od jedva sto rijeci napraviti toliko gresaka u vokabularu, sintaksi i gramatici, hej? Ajde bar promjenite ovo week (tjedan) u weak (slabo) - koliko sam shvatio, to radite za ljude engleskog govornog podrucija koji bi voljeli procitati (barem) conclusion, pa sa odredjenom dozom redundancije i skicanjem na tekst na hrvatskom, vecini *ovdje* je jasno cak i kad si "prevode" s engleskog, no ovo ponekad izgleda kao da ga je prevodio Neurotran. Ako vec ne ide nikako drugacije; pa nije sramota ne znati - IOW, ne bi vas ubilo cak ni da postate conclusion (ili citav clanak prije objavljivanja) na hrvatskom na forum, pa ce se naci sigurno 10ak ljudi koji ce ga moci sposobno i suvereno pretociti u neki (na)strani jezik.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote