View Single Post
Staro 06.04.2008., 10:14   #1
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Post Vodič za foobar2000 0.9.x u 60+ slika (V2.0)

Kao što najavih evo novog vodiča za foobar. Od crnovog vodiča dosta toga se promijenilo, a htio bih napraviti malo detaljniji vodič. Krenut ću od osnova, iako su poznate mnogima, kako bih olakšao novim korisnicima. Ako se nekome učini da je nepotrebno neke stvari objašnjavati i slikom i riječima - na taj korak sam se odlučio kao bih otklonio moguće nedoumice (i hrpu privatnih poruka i dodatnih objašnjavanja koji idu sa tim).Iako se čini kompliciranim nije riječ o cijepanju atoma, sve se svodi manje više na koncept "stavi (tj. copy/paste) pravu stvar na pravo mjesto. Naravno potrebno je nešto dobre volje i vremena jer nije riječ o next-next-yes aplikaciji. Prikazao sam foobar onako kako ga ja koristim, sve navedeno je istestirano i na neke veće probleme nisam naišao (u biti niti na jedan problem osim onog sa playlist tree panelom). OS je XP Sp2, ne znam hoće li sve navedeno funkcionirati na Visti.

Odmah na početku htio bih se zahvaliti Crnom, Costi i Mcgu na angažmanu oko
foobara ovdje na PCE-u.

Vjerojatno ima grešaka u tekstu, time ću se pozabaviti. Isto tako moguće je da ću složiti i nekakav update kroz neko vrijeme.

Edit: bilo bi dobro da netko tko nije koristio foobar, a ima volje, malo pročita i kaže je li razumljivo.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 06.04.2008. u 10:24.
morph je offline   Reply With Quote