Citiraj:
Autor canyon
yep i upravo radije pišem po forumu nego da se javljam na telefone(01:12)  ...ne znam samo da li recimo zovete i dućan gdje kupuješ obleku da li imaju tvoj broj da ne dolaziš bez veze
|
Ajde da i ja napisem koju o ovome.
Zamisli kako bi meni bilo da zapucam autom iz druge drzave u Zagreb i tamo dodjem i kazu mi nemamo to...
Sta bi ja onda trebao da radim?
Mislim, ipak nisam toliki idiot da predjem toliki put, a da nisam siguran da cu zateci ono sto sam narucio (mada mi se i to desilo). I da se desi da firma ima na raspolaganju ono sto meni treba, a negi radnik se nije udostojio javiti se na telefon i reci mi DA ili NE, onda ta firma nece prodati određeni proizvod.
Ako je telefonski broj naveden onda bi trebalo da se neko javi na taj jebeni telefon.
Bio sam u Linksu, i dok je meni radnik (Vilin, a prezime sam mu zaboravio) gledao cijene za određene proizvode, zazvonio je telefon. Naravno pricao je samnom i nije se javljao. Ali kada je treci put zazvonio telefon ja sam mu fino rekao, javi se slobodno ja mogu sacekati, nikuda ne zurim. On je samo odmahnuo glavom u stilu "ma ko ga jebe".
Citiraj:
Autor tozinjox
... de siđi malo s neba ...
|
To se u narodu kaže "dođi sebi dok još imaš kome".