Citiraj:
Autor canyon
vjerovatno se ljudima ne da naručivati 1 kabel od Belkina samo za tebe a i ti bi sigurno bio sretan da ti je rekao da ga može nabaviti za recimo mjesec dana 
OT. možda bi se i stigli javiti kada ih ekipa ne bi zatrpavala sa stupidnim pozivima..a osim toga kako da se jave ako imaju kupca ispred sebe 
|
e ovo što si rekao je totalna glupost i "balkanski pristup" viđenja problema
nego zlato reci mi, da mi ti možda ne radiš u vemilu...
ajmo ispočetka..jesi ikad čuo za uzrečicu "kupac je uvijek u pravu..."
očito da nisi ... al nećemo toliko oštro, jer stvarno ima ponekad nerazumnih kupaca..al opet kupac je uvijek u pravu
recimo ja nisam nikakvo, kako ti kažeš, stupidno pitanje htio postaviti, nego pitati da li mogu naručiti robi i kad .... i da ... čekao bih mjesec dana, budući da to nisam imao gdje (dok nisam saznao za firmu M+S) nabaviti...
sa svim zahebancijama...sad ću čekati već 1,5 mjesec a ne mjesec...
po kojoj tebi logici, onaj koji zove nije kupac...a onaj koji ispred prodavača je siguran kupac...hm... čudna neka logika...
opet objasni mi logiku zašto su stavili u katalog navedeni proizvod...
evo ti link pa si pogledaj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=2780089
piše lijepo:
Raspoloživost: Artikl je dobavljiv po narudžbi
jel ja tu neš nisam dobro shvatio...prosvijetli me....ja trebam samo informaciju
onda tvoj komentar da neće naručivati jedan kabal za mene....
što bi ja trebo naručiti 10 kabala...osim toga nisam ja jedini kupac u Hrvatskoj...valjda imaju plan narudžbe robe...
...di bi oni stigli naručivat robu po komadu kad netko poželi..a?
ako nisi znao postoji planiranje i predviđanje zalihe, pa se roba naruči unaprijed... al ajmo reći da sam jedini u Hrvatskoj, kojem to treba ili će ikada trebati...zar je problem naručiti taj jedan, da dođe s ostalom robom koju naručuju...pa makar to trajalo i mjesec dana ako meni odgovara
šta... da naručujem artikl koji košta npr. 10000 kuna..onda bi to bilo opravdano naručiti samo jedan komad, jel?..
...najgore u svemu tome ..je to što se oni nisu ni udostojili ni javiti, odgovoriti na mail...niti na moj dolazak u zg... znači niš ne znam ... sva sreća da sam našao drugu firmu di ću to kupiti..jer bi i dalje zvao, molio i ne znam što izvodio
i da zaključim ... ono što sam ja dobio od njih,u pogledu neke informacije, je veliko ništa...
a oni što su dobili od mene je bivši kupac koji više kod njih neće kupovati...
i upravo iz toga razloga postoji uzrečica kupac je uvijek u pravu .. al
očito su oni toliko bahati da im jedan kupac manje niš ne znači...
zrno po zrno palača...
jedan (kupac) po jedan (kupac)
pojavit će se neka druga firma već..... možda beshtija nas usreći...
over and out