View Single Post
Staro 05.04.2008., 17:48   #29
canyon
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor tozinjox Pregled postova
evo dao sam malo vremena Vemulju ..pa da mogu napisati ovaj post...

prvo da kažem da kad sam bio u posjetu vemilu da sam otišao na odijel za kredite kako bi naručio (konkretno se radi o Belkin 10m audio toslink kabela) jer ga nema na lageru...kad sam mu rekao što treba trebalo mu je 10 min da neš prčka po kompu ..pa da me pita kolika je cijena...pa kak se ponovo zove artikl...mislio sam valjda to naručuje da bih shvatio da ne može naći proizvod u katalogu... kad sam ga upitao da li je on to sad naručio..on je rekao da ne, da je samo proslijedio svome kolegi koji će to ispitati i da ostavim broj mob-a (što i učinih) i kako će me nazvati ... prošlo je 4 dana i nitko još nije zvao...e svaka čast...

sva sreća da sam uspio naći u drugoj firmi sličan kabal ..koji je još 120 kn jefiniji...
vjerovatno se ljudima ne da naručivati 1 kabel od Belkina samo za tebe a i ti bi sigurno bio sretan da ti je rekao da ga može nabaviti za recimo mjesec dana
OT. možda bi se i stigli javiti kada ih ekipa ne bi zatrpavala sa stupidnim pozivima..a osim toga kako da se jave ako imaju kupca ispred sebe
canyon je offline