View Single Post
Staro 05.04.2008., 14:49   #26
tozinjox
Premium
Moj komp

tozinjox's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
evo dao sam malo vremena Vemulju ..pa da mogu napisati ovaj post...

prvo da kažem da kad sam bio u posjetu vemilu da sam otišao na odijel za kredite kako bi naručio (konkretno se radi o Belkin 10m audio toslink kabela) jer ga nema na lageru...kad sam mu rekao što treba trebalo mu je 10 min da neš prčka po kompu ..pa da me pita kolika je cijena...pa kak se ponovo zove artikl...mislio sam valjda to naručuje da bih shvatio da ne može naći proizvod u katalogu... kad sam ga upitao da li je on to sad naručio..on je rekao da ne, da je samo proslijedio svome kolegi koji će to ispitati i da ostavim broj mob-a (što i učinih) i kako će me nazvati ... prošlo je 4 dana i nitko još nije zvao...e svaka čast...

sva sreća da sam uspio naći u drugoj firmi sličan kabal ..koji je još 120 kn jefiniji...

procedura s dotičnom firmom (M+S) je išla ovako...

otvaraju u 9h... ja zovem u 8.55 jer se žurim van ali rekoh možda se netko javi

kad stvarno s druge strane se javi ljubazan ženski glas... i da mi sve informacije, jasno i kratko..i traži me da ostavim email da pošalje ponudu (jer ni oni nemaju trenutno na lageru) ...mail stiže isti dan (kad sam se vratio doma mail me čekao) piše sve cijena...rok isporuke i da će me još mailom obavijestiti ..eto toliko..

u vemulju kupujem samo ako nemam drugi izbor .... jooooj ...uh koji neprofesionalci ne mogu vjerovati.... valjda je to kad postaneš velik onda te postane briga za mušterije
tozinjox je offline