E ovako DV-981HD je najnoviji OPPO player koji košta cca 30$ više od starog, ali je navodno i bolji. Cijena mu je oko 300$, a cijene tehničkih uređaja kod nas su slične onima u vani(bar što se tiče HIFI-ja, palzmi, LCD-a, playera, pojačala, bla, bla, bla...) tako da bi trebao koštati u Sonus Art-u do 2000 kn max (kod njih se može dobit do 15% dole na gotovinu). I ONO NAJVAŽNIJE: MOŽEŠ PLATIT PUNU CIJENU, ODNEST DOMA UREĐAJ, ISPROBAT GA PAR DANA I ONDA VRATIT,A ONI TI VRATE SVU LOVU. Dakle nazovi Sonus Art da ne moram ja umjesto tebe tel: 01/4813-025 radnim danom 10.00 - 20.00h ili subotom 10.00 - 14.00h. Dotični OPPO DV-981HD je dosta nahvaljen, međutim ja ga nisam isprobavao tako da ne mogu objektivno govorit o dojmovima, ali vjerujem da na AVS forumu ima dosta o OPPO playerima, pa malo zaviri na taj forum. Palyer navodno čita sve živo što ubaciš u njega, podržava sve ekstenzije za subtitlove i čak sam čuo da je free region. Ali treba upamtit da je najbitnija kvaliteta slike na dvd-u (scaliranje, de-interlacing, kontrast te kako se nosi s nijansiranjem boja, dakle boje se ne smiju prelamati i paniranje kamere tj. kako se nosi s judderom), a ove ostale stvari treba bacit u drugi plan.