View Single Post
Staro 04.04.2008., 12:35   #479
Cybertron
Premium
Moj komp

Cybertron's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Thumbs up Upravo sam postao Vlasnik Lenova L220x!

Gospodo Upravo sam "dovukao" svoj primjerak L220x-a i mogu vam reci da za sada imam samo najbolje pohvale za Lenovo! Monitor je tako jednostavan a tako dobar i kvalitetan. Prikaz slike je definitivno bolji od Dellovog (a ja to mogu reci sa sigurnoscu jer sam u posljednijih mjesec dana imao prilike probati tri komada) Boje su fenomenalne prikaz je malo svijetliji ali korekcijom se može podesiti prema svacijim ukusima. Bandinga nema ni u tragovima ista prica je sa ghostingom, isprobao sam ga u igrama i na mom kompu (vidi sig) sam uspio igrati Frontlines Fuel of War na 1920x1200 sa full detaljima uz zbilja jedva zamjetno trzanj (fali onaj jedam frame više), Battlefield 2143 sam igrao na 1280x1024 (jer ne postoji veca rezolucija) i kvaliteta slike je vrlo slicana Dellu 2007 (nije istina da se jako zamuti slika kako neki stalno zele prikazati). Sto se tice velicine slova ista je kao na mojem 17" Samsungu 730BF tako da sam ja bio naviknut na malo manji prikaz istih. Po meni ovo je najbolji monitor koji se može kupiti za 3200kn.!

Cybertron je offline   Reply With Quote