Zaboravih spomenut da mi je instalacija Viste uspjela tek nakon trećeg pokušaja, evo zašto...
Na XP-u sam uvijek imao na obje particije upaljen onak Disk Compression (i isključen indexing). To mi je navika još od stare konfe (40GB HDD, bilo mi je uvijek knap, a to mi je uštedilo nešto prostora). Nije da mi sad fali mjesta na hdd, al sam svejedno upalio to kad sam vistu stavil, i tu je došlo do problema.
Kad sam restartao komp nakon što sam upalio taj disk compression, vista se nije mogla podić, nije došlo niti do bootscreena. Prikaže se onaj prvi logo od biosa, onda onaj kao neki dos screen, tamo isto nešto loada, ko i obično, i poslje toga obično ide bootscreen, al ovaj put ne, nego mi izbaci poruku tipa "BTMGR files are compressed, pres ctrl+alt+del to restart". Tako nešto otprilike. Pretpostavljam da je zbog toga što sam upalio taj disk compression, sad ga nemam upaljenog pa sve štima.
To mi se događalo prije neg šta sam stavio SP1, sad sam ga stavio, mislio sam opet probat upalit disk compression, al mi je frka ak se opet s...ebe to, neda mi se opet reinstalirat sve, jer jedino mi je to bilo riješenje, niti system restore nije mogo pomoć.
Jel se netko susreo već s tim problemom i zna nešto o tome?
Možda postoji kakav hotfix il nekaj....
edit: evo, i ovaj ima isti problem
http://www.cybertechhelp.com/forums/...d.php?t=177040
bolje ne dirat to onda