ma tu i tamo tipa svaki 10-20sec mi trzne video... e sad na nekim ripovima da, na nekim ne, ali definitivno zapinju neki fajlovi koji kolegama idu bez greške. kažem nije to nešto puno, ali dovoljno da primjetim.
mislim da nije to moj problem pošto mi se čini kako ova skripta pegla kompletan film tokom trajanja, a ja imam mjestimične probleme.
tako je, skripta pegla cijeli film, s time da se dogodi ( 2-3 puta na sat vremena ) da se koji frame izgubi ili cijeli film stane na sekundu
a ovaj tvoj problem je nešto drugo, jer problematika 24 fpsa na 60Hz se manifestira tokom cijelog filma, samo je najuočljivija kod brzih scena ( kad se kamera pravocrtno horizontalno kreće ) ili kad je nešto u krupnom planu a kamera kruži oko tog objekta. i ono što sam već rekao, ne primjećuju svi tu pojavu jednaku (neki je recimo uopće ne primjećuju ili ih ne smeta) dosta je tu i individualizma. to je otprilike u domeni ovoga: netko vidi razliku imeđu 50Hz i 100Hz televozora, a netko uopće ne. dakle ja tu ne govorim o sporadičnim trzajevima ili sličnim anomalijama pri gledanju videa već o isključivo playbacku 24fps videa na ekranima od 60Hz.