smanjuje vdroop,mislim da je to=dumper što sam pročitao na xs-u.
CPU GTL voltage reference 0.63x
NB GTL voltage reference 0.67x
Evo mijenjanjem gornje boldane stavke i ponešto slijedeći onaj tutorial s onog linka što sam ga gore dao uspio sam navuć na 515fsb.Obično pada u memtestu oko ~9 minuta svaki puta.Nešto sam čak i snizio napone.Ma samo da izganjam neki zadovoljavakući fsb pa ću se onda bavit max stabilnim clockom.
Glede vdroopa-pomaže ali ne puno...Bez njega je totalna katastrofa,ali i s njim je 0.25 što je daleko puno.Treba napravit pencil mod,samo što nemam sada volje ni vremena,niti alat.
Gdje je taj r4zZ0r kad ga čovjek treba  -->
Nešto sam uspio napravit.Daj mi reci kako izgledaju postavke kod tebe u biosu ako postižeš 540fsb?
CPU voltage 1.45
CPU PLL voltage 1.7
FSB termination voltage 1.4
DRAM voltage 2.2
NB voltage 1.8
SB voltage 1.20
Clock overcharging voltage 0.8
Load line calibration enabled---->smanjuje vdroop,mislim da je to=dumper što sam pročitao na xs-u.
CPU GTL voltage reference 0.63x
NB GTL voltage reference 0.67x
Evo mijenjanjem gornje boldane stavke i ponešto slijedeći onaj tutorial s onog linka što sam ga gore dao uspio sam navuć na 515fsb.Obično pada u memtestu oko ~9 minuta svaki puta.Nešto sam čak i snizio napone.Ma samo da izganjam neki zadovoljavakući fsb pa ću se onda bavit max stabilnim clockom.
Glede vdroopa-pomaže ali ne puno...Bez njega je totalna katastrofa,ali i s njim je 0.25 što je daleko puno.Treba napravit pencil mod,samo što nemam sada volje ni vremena,niti alat.
Gdje je taj r4zZ0r kad ga čovjek treba 
|