Citiraj:
Autor Vuco
To kaj ti piše DELL, znači da imaš OEM verziju Viste, koja, dolazi samo sa DELL prijenosnicima. Posebnost im je da ne trebaju aktivaciju, već su aktivirane. Razlike naprema Retail verzijama Viste, nema (osim naravno u aktivaciji koju je potrebno obaviti na Retail verziji). Osim DELL-a, i neki drugi proizvođači prijenosnika su dobili takvu verziju Viste, a kako si ju ti dobio, nećemo  .
Znam da je Gabre imao sličan problem, no njemu su slike bile žutkaste (Sepia efekt ?). Zašto je tako, stvarno nemam pojma. Ja sam se nainstaliravao Viste i doslovno se nikada nisam sreo sa nečime takvim.
|
1. Da, nije bitno
2. Neznam šta je to s tim slikama, nije da mi radi probleme, ne smeta, al me baš zanima zašto je to tak. Probao sam podesit color, contrast i slično tome, i onda se djelomično slika popravi, vidi se šta je na njoj, al svejedno je slika roza. Možda ipak nešto do grafičke.
Jel može bit problem u tome što sam prvo instalirao sve drivere a onda tek SP1, možda se Catalyst bori sa SP-om sad nešto? Obično stavim SP prije svih drivera, to je i pravilo kolko znam...
Sad će valjda uskoro Cat 8.4, pa ću vidit šta će bit, pobrisat stare sa DC-om i stavit nove.
Ok, hvala svejedno.