Evo ja jučer instalirao Vistu Ultimate 32bit, odma nakon toga i SP1, sve u principu odlično radi, čak me iznenadilo kak se brzo sve instaliralo. Samo imam par pitanja:
1. Kad idem u properties od Computer, imam tamo Dellov logo...šta to znači? Jel ima kakve razlike između te Dellove verzije i obične?
2. Pokrenuo sam onaj Windows Expirience Index, i izbaci mi ukupnu ocjenu 5.3 (Graphics 5.9. Gaming 5.9, HDD 5.9, Memeory 5.4 i CPU 5.3). Šta nisu to ocjene od 1 do 5? Msilio sam da je 5 maksimalna ocjena
3. I zadnje pitanje, u biti prvi problem na koji sam naišao...Kad otvorim neku sliku, kojeg kod formata, slika je potpuno roza, vide se na nekim od slika samo obrisi i sjene, al 99.9% slike je potpuno rozo. Slike u thumbnails su ok, i kad otvorim onaj slideshow su normalne, al kad otvaram jednu po jednu, slika je kompletno gay roza

, opće se ne vidi šta je na slici.
To mi se dogodilo jednom u XP-u, u PhotoShopu kad sam neš mijenjo po postavkama, i onda je pomogla reinstalacija Photoshopa, ali se javljalo samo u PhotoShopu, na Windowse nije utjecalo. Ovdje dobivam isti efekt, al ne znam koji je uzrok, nisam čak niti instalirao PhotoShop. Samo SP1, drivere najnovije i nod32.
Jel netko zna neš o tome?
Konfa je ova lijevo, sve je Vista kompatibilno tak da valjda nije do hardvera, bar se nadam.