Tema: Voljatel
View Single Post
Staro 03.04.2008., 12:18   #554
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Postovani g. XYZ,

Uvjeravamo Vas da razlozi degradacije veze mogu biti visetruki, svaka prijava se provjerava i preko nasih testnih accounta, te se utvrduje da li su odstupanja u granicama koje smatramo zadovoljavajucim. Nasi sustavi stalno mjere opterecenje na nasim pristupnim linkovima. Takoder morate biti svjesni da nismo u mogucnosti pratiti i sustave T-coma preko kojeg se odvija transportni dio odnosno last mile do korisnika, te da je stoga uvijek malo teze utvditi gdje se stvarno dogodio zastoj ukoliko ga je bilo.

U svakom slucaju nasi dosadasnji peak-ovi koji su se dogadali jos uvijek su vremenski kratki (max.5min) da bi utjecali znacajno na degradaciju veze, te smatramo da nisu razlog usporenja koje ste Vi naveli da ste osjetili. Problem usporenja veze ne mora uvijek biti da ga uvjetuju zaguseni pristupni linkovi.

U svakom slucaju svaka prijava se salje na tehnicki odjel koji ce izvrsiti dodatne provjere. Nasa je procedura da se svaki dan prikupljaju prijave ukoliko ih ima i analiziraju se u kojem su postotku i kojeg su tipa, tako da za sada ne mozemo potvrditi da se problem dogadao vecini.

Buduci da nas preusmjeravate na rasprave na forumima, zahvaljujemo se, ali Vas isto uvjeravamo da od samih pocetaka pratimo sve sto se dogada na trzistu, sto korisnici razmisljaju, a osobito konkurenciju pa ako malo bolje pratite vidit ce te da su to nekad problemi koji se preslikavaju na vise operatora sto mozete zakljuciti da ne mora nuzno biti problem na Vasem operatoru s kojim imate ugovor.

Ukoliko se i dalje budu cesce pojavljivali problemi ovog tipa, molimo da nas o tome obavjestavate, takoder pri testiranjima nemoj te se uvijek bazirati na iste server jer zagusenje moze biti i na drugoj strani testirane veze, vec nam probajte napraviti vise razlicitih testova.

Zahvaljujemo na razumijevanju
Voljatel sluzba za korisnike

eto odgovora...ma...ne znam..svi mi idu na zivce
Hamm je offline   Reply With Quote