Ja sam uzeo SCYTHE Slip Stream 120mm 1200 rpm (dok ih je bilo u linksu) i mogu reci da su mi to najbolji ventovi koje sam u zivotu probao. Lezajevi se niti najmanje ne cuju, a imaju propuh za popizdit, zbilja pusu ko ludi na 1200, ali tada se cuje protok zraka, ako su ugradjeni pored neke komponente koja mijenja smjer strujanja zraka, a kad ih drzis u ruci, i nema nikakve prepreke, daleko su tisi, ali zato ih fino stavis na 5 V i nema boljih (po mom iskustvu), jer su jako tihi, sa zbilja impresivnim protokom zraka, ali zbog same fizike, strujanje zraka mora stvarati odredjenu buku, tako da ce ventovi bez protoka i manje cuti. Da ne bi bilo zabune probao sam i Sharkoon S seriju i Silent eagle, zatim sam imao i Papstove, a kad sam ove otkrio bio sam van sebe od srece... Tako da je moja preporuka, ako zbilja zelis tihi case da si piknes ove i to model na 800 rpm, jer ces se iznenaditi protokom zraka i tisinom, za razliku od nekih ventova koje sam probao, koji jesu tihi, ali im se lezajevi cuju i protok je gotovo nula.