View Single Post
Staro 03.04.2008., 01:04   #109
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Da pokusam ponoviti na rezoluciji od 1600x1200 se NEVIDI razlika izmedju 2xAA i 8xAA to su bajke jedino ak oces promatrati frame po frame, a sigurno kada peglas neku igru obracas pozornost na to (mozda prvih minutu i pol kada ju prvi puta zaigras
hehe, evo mogu samo potvrditi. bas sam prosli vikend imao 22" kod sebe i malo testirao u pun k naslova...nedostatak AA se primjeti ako gledas na 1650*1080, 2xAA je rjesio taj problem. naravno stavim i 4xAA i nist, sve mi isto. uhvatim dva screena i usporedim i wow, vidi se....al jebemu nema sanse da bi to vidio bez povecanja slika
dovoljne su to reze da bi se dalo posve lijepo igrati s 2xAA, druga je stvar kad se ubijas na 1024 kao ja pa ti osim 8x nist ne pomaze

al gledam neki review - 2560x1600 4xAA/16xAF; ma koji ce ti k 4xAA tek na toj rezi? aniso razumijem, i sam ga uvijek drzim na maksimumu jer jako malo utjece na performanse a to je nesto sto primjetim vise od zagladjenih rubova (btw, jesam ja lud ili ati ljepse ispegla teksture u dubini 3d scene? nikako se navikniti na ovu nvidiu sada ) ali AA...bolestina stvorena da nas uvjeri da nam treba taj xxx novi model grafulje samo mi to eto nismo znali dok nam oni nisu pokazali
greg SE je offline   Reply With Quote