Citiraj:
Autor Gjurovski
Da pokusam ponoviti na rezoluciji od 1600x1200 se NEVIDI razlika izmedju 2xAA i 8xAA to su bajke jedino ak oces promatrati frame po frame, a sigurno kada peglas neku igru obracas pozornost na to (mozda prvih minutu i pol kada ju prvi puta zaigras 
|
hehe, evo mogu samo potvrditi. bas sam prosli vikend imao 22" kod sebe i malo testirao u pun k naslova...nedostatak AA se primjeti ako gledas na 1650*1080, 2xAA je rjesio taj problem. naravno stavim i 4xAA i nist, sve mi isto. uhvatim dva screena i usporedim i wow, vidi se....al jebemu nema sanse da bi to vidio bez povecanja slika

dovoljne su to reze da bi se dalo posve lijepo igrati s 2xAA, druga je stvar kad se ubijas na 1024 kao ja pa ti osim 8x nist ne pomaze
al gledam neki review - 2560x1600 4xAA/16xAF; ma koji ce ti k 4xAA tek na toj rezi? aniso razumijem, i sam ga uvijek drzim na maksimumu jer jako malo utjece na performanse a to je nesto sto primjetim vise od zagladjenih rubova (btw, jesam ja lud ili ati ljepse ispegla teksture u dubini 3d scene? nikako se navikniti na ovu nvidiu sada

) ali AA...bolestina stvorena da nas uvjeri da nam treba taj xxx novi model grafulje samo mi to eto nismo znali dok nam oni nisu pokazali