View Single Post
Staro 03.04.2008., 00:00   #132
Manolic
Banned

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor croi1 Pregled postova
@Filipek

Kada sam ovo pročitao doživio sam J****i šok!

Staroga zvala neka ženska da uzme maxtv na 3 mjeseca za probu i on to uzeo. Dobio sam sve te gluposti ali i modem D-link tj. paket i za maxadsl. I gledam da koji K***c če mi to kad to več imam. I to još to smeče dlink (KASDA rastura) ! Nisam dobio nikakvu obavjest o produljenju maxadsl ugovora! Pa bacit ču im bombu neka su produljili još 24 mjeseca!!!
ja ih totalno mislim iskoristit. već imam zyxela wlana i usb adapter i naručio maxtv probni rok. maxadsl ugovor mi je istekeo prije mjesec dana. poslali su mi sa maxtvom još jedan isti zyxel ali i usb bežični adapter, znaći sve duplo. ja ih zovem i ne spominjem da već to imam nego samo pitam jel to sve dio samoinstalacijskog paketa i to sve dobivam za 49kn (aktivacija do 1.5) ili 300 kn nakon. On mi kaže je sve je to dio samoinstalacijskog. E sada je još jedna akcija izašla http://t-com.hr/privatni/internet/ma...pogodnosti.asp
Mislim uzeti zvučnike na način da sutra produžujem ugovor na 18 mjeseci. Zvučnici su u dučanu 500 kn i više. Maxtv ću komercijalno aktivirat 30.travnja kada ću već dobiti zvučnike. Nadam se da će ovako ispast. Ako ispadne od njih ja sve skupa dobivam oko 1500 kn tržišne vrijednosti proizvoda u ova 2 mjeseca. Ok oni su to dobili po višestruko manjoj cijeni.
Manolic je offline