View Single Post
Staro 02.04.2008., 21:09   #37
ronhill009
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Već prema činjenici da namjeravaš kupiti i zvučnu karticu pretpostavljam da te zvučnike kupuješ prvenstveno za računalo.
Z5500 uistinu jesu all-in-one sistem, počevši od ulaza, do media centra ili kako se već zove, do satelita koji imaju funkcionalne stalke.

Ali, ukoliko je namjena stvarno samo za računalo, razmisli o gigaworksima s750 (2300 Kn, omnia servis).
Možda gubiš funkcionalnost koju imaju z5500 (mogućnost spajanja), no dobivaš mogućnost da srežeš taj sub na ispod 100Hz i smanjiš mu dominaciju.
Istina, na z5500 se sub može stišati, ali glazba malo jadno zvuči odrezana as high as 125 hz. Samo subjektivno razmišljam.
Nabavit ču polovne z-5500 za 1900kn.No prije toga ih mora čuti da se uvjerim u to.

Da si smanjim bass?Ja njega i želim.čim više.pošto slušam techno i ponekad hip-hop.bass mi znači puno za užitak u glazbi.

I sam znam da to nije ni blizu hi-fi-u ali neam para,znanja niti živaca sve to spajat razmještat itd.

I da zvučnici budu koristili samo za komp.dakle mjuza,igre i tu i tamo koji film.

Imam Gigabyte S3 ploču.imam li taj digitalni izlaz?
ronhill009 je offline   Reply With Quote