evo danas sam bio tamo...i nema ih previše...ali nije mi jasno da takva firma kao što je ve-mil ne može bolje organizirati komunikaciju s svojim kupcima, da se ne javljaju na telefon, a stavili su ga na net kao kontakt...nešto tako u Njemačkoj je nezamislivo...vidio sam par komentara da pošalješ mail ovamo, ili nazovi prvo tamo pa ćeš ih uspjeti dobiti...mislim di to piše na njihovoj stranici...ja željan iskeširati lovi i onda izgubim volju...jer trebam provjeriti za jedan artikl kojeg treba narućiti jer nema na lageru...pošaljem im mail i niš...i danas sam bio u zg-u i reko idem baš tamo da vidim..i stvarno tamo su telefoni ugrožena vrsta nisam niti jednog čuo da zvoni a kamoli vidio.... jedino oni na kreditima mislim da imaju al ni tam ne zvoni....

... ok mislim ako im je to politika firme onda molim lijepo nek maknu kontakt telefon ili napišu sa strane u zagradi... "ovaj telefon je tu samo iz razloga da izgledamo kao veliko poduzeće, možete nas zvati, ali nas nećete dobiti, njanjanjanja njanja"